Gyakran ismételt kérdések

Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően naprakész információkkal rendelkezünk a Budapesten és környékén aktuálisan elérhető bérelhető területekről. Ebből adódóan sokkal gyorsabban begyűjtheti az új raktár megtalálásához szükséges ajánlatokat, információkat, drasztikusan lerövidítve az erre fordított időt. A kiválasztott helyszínekkel, időpontegyeztetést követően leszervezzük a bejárásokat. A folyamat során önnek elég egyetlen személlyel tartani a kapcsolatot.

Bérlőknek a szolgáltatás díjmentes.

Ingatlanonként eltérő, az 1 éves bérleti szerződéstől a 3 vagy 5 évesig.

Az üzemeltetési díj az épület üzemeltetésével kapcsolatos díjakat tartalmazza. Úgy kell elképzelnünk mint a társasházaknál a közös költséget. A közüzemi díjak (fűtés, áram, víz) közül a legtöbb külön mérőóra alapján kerül számlázásra, tehát az üzemeltetési díjon felül fizetendő.

A kaució (vagy óvadék) jellemzően a bérlemény 3 havi teljes költségének (tehát bérleti díj + üzemeltetési díj + ÁFA) megfelelő összeg. Alapesetben a bérleti időtartam végén visszajár. Bizonyos esetekben ettől eltérő összeg is lehet. Sok esetben kiváltható bankgarancia nyújtásával is.

Bármikor. A bérelt raktár a nap 24 órájában, az év bármely napján megközelíthető.

Nem. Forintban is fizethet, ebben az esetben az euró árfolyamát követi a bérleti díj. Lehetőség van euróban is fizetni.

Jellemzően nem. Ez jelentős átalakítási költséggel járna, így csak kivételes esetekben érdemes ebbe invesztálni.